Profil

Jeg har undervist i sang siden 1988, lige fra nybegyndere til professionelle – bl.a. på musikskoler, aftenskoler, ungdomsskoler, Musical Akademiet, MGK, Gospelworkshops, foruden jeg har haft utallige privatelever.


Oprindeligt er jeg uddannet cand. mag. i musik og dramaturgi fra Aarhus Universitet. Gennem årene har jeg taget adskillige supplerende kurser i sangteknik og formidling, senest afsluttede jeg i 2005 et 3-årigt efteruddannelsesforløb i Komplet Sangteknik, v/ den danske stemmeforsker Cathrine Sadolin.


Jeg har arbejdet med musikteater i alle afskygninger, efter at jeg som 22-årig fik mit første professionelle engagement – siden har jeg bl.a. medvirket i ”Miss Saigon” på Østre Gasværk Teater; ”Chess” på Fredericia Teater; ”Atlantis” på Falkonerscenen; ”Egtved Pigen” i Musikteatret Vejle; og Cabaret’en "SMÆKKYS – PH i tide og utide" – en musik-teaterforestilling om tekstforfatteren og samfundsrevseren Poul Henningsens liv og levned.


Jeg har også lavet en del på den komiske arena, fx har jeg optrådt sammen med Østjysk Musikforsyning, og været en del af den komiske showtrio ”Ollywood Sisters”.


Endvidere har jeg lavet flere cd-indspilninger, bl.a. sammen med guitaristen Erik Axel Wessberg.


Derudover har jeg også sunget jazz, bl.a. i ’Jazzpaletten’, og 'Rikke Duelunds Kvartet'.