Anbefalinger og anmeldelser:

 "Jeg har altid sunget og har modtaget undervisning af mange forskellige undervisere på musikskole, højskole, privat mv. i rigtig mange år. Alligevel overbelastede jeg min stemme pga. forkert teknik og i sidste ende resulterede dårlig lyd på et spillejob, med mit band, i en skade på mit stemmebånd. Efter et halvt år hos en talepædagog, anbefalede hun, at jeg startede til undervisning hos Rikke.


Rikkes undervisning er uden tvivl noget af den bedst kvalificerede og mest kompetente undervisning, jeg nogensinde har modtaget!! Rikke har udvist en fantastisk evne til at lytte til mine behov for derved at omsætte det i praksis, som har gjort en verden til forskel for mig.


Allerede efter få ganges undervisning hos Rikke, kunne jeg mærke, at jeg rykkede mig og at de ’nye’ teknikker hjalp. Derudover er Rikke et varmt og engageret menneske, som interesserer sig for sine elever, og man føler derfor sig tryg i hendes selskab."


Line Damberg, sangelev
"Når man går til sang hos Rikke, er man for det første sikker på at blive taget seriøst. I de 6 år jeg har gået hos Rikke, har jeg rykket mig utrolig meget stemmemæssigt.


For det andet så er det vigtigt, at man har lyst til at gå hjem og øve sig og man selv har en seriøs indstilling til hele processen. Hvis man har lysten og modet, er Rikke den rigtige person til at hjælpe en fremad med sangen.


Hun er meget kompetent og er den rette sanglærer, hvis man ønsker frihed til selv at kunne vælge sange og til at få inspiration fra hendes side også.


I samarbejdet med Rikke, har jeg efterhånden været igennem opera, musical, rock, ballader og meget mere. Her er der åbenhed overfor én som individ og rent musikalsk."


Camilla Hinze, sangelev
"Jeg har nu gået til sangundervisning hos Rikke i to år på Taastrup Musikskole. Mit udbytte fra denne tid har været mere end fantastisk. Jeg har på disse to år opdaget en masse ting omkring min stemme, som jeg ellers ikke troede fandtes…


Rikke har en gang udtalt sig: ”En sanger med rigtige indøvede teknikker kan lave en god koncert, selv på en dårlig dag”…


Rikkes kompetencer ligger indenfor det sangtekniske, men ikke at glemme også indenfor det menneskelige. Hun er altid frisk, positiv og med gåpåmod.


Mht. sangvalg er mulighederne mange. Rikke kommer med kreative idéer, som indeholder elementer der skal øves på. Man har selvfølgelig selv det endelige valg og kan til alle tider komme med forslag fra egen side… Ingen mennesker er ens og ingen sangstemmer er ens.


For at opnå fremskridt er det derfor vigtigt at kigge på individet og følge dets ønsker og behov; hvilket Rikke gør på bedste vis. Jeg kan klart anbefale Rikke som sanglærer!"


Stine Egebro Hansen, sangelev"Rikke har en åbenhed, en varme og en fantastisk humor – derudover har hun en kæmpe glæde ved det at undervise, som smitter af på dig, som elev…


Rikke er altid frisk på en udfordring, og hun er derfor også frisk på at give dig en udfordring – og når man er i så dygtige hænder som Rikke – kan man sagtens tage den, hun skal nok guide dig igennem…


Ligeledes til jer, der måske går med en musicalstjerne i maven, så er Rikke vildt dygtig til at hjælpe dig op til en audition. Rikke har hjulpet mig med en audition til Læderhalsene og til en audition hos Mastodonterne…


Rikke giver: 110 % forøgelse af selvtillid på ingen tid og ris og ros. Kort sagt Rikke har hele pakken – en pakke som jeg ikke anede fandtes i en lærer"


Stine Boesen, sangelev"Rikke har lært mig hvordan en persons stemme hænger sammen og jeg er blevet meget mere bevidst om hvad min egen stemme kan og hvad den kan lære.


En af de ting der også glæder mig ved at have Rikke som sangunderviser er, at hun altid har et smil gemt til en når man kommer til time hos hende, og man kan mærke hvor glad hun er for at lære fra sig. Noget hun også er rigtig god til. Man synger også kun noget man har lyst til at synge hos hende, noget man kan lide eller gerne vil lære. Man vælger selv. 


Jeg er blevet mere sikker på mig selv og min sang af at have Rikke som sangunderviser. Hun tager ens fejl med et smil og hjælper en med at rette op på fejlen indtil man kan det, uden at man på nogen måde føler sig udsat og dårligt tilpas.


Jeg glæder mig hver gang jeg skal til sang, både fordi at jeg elsker at synge, og kan lide at lære noget nyt med min stemme, men også fordi at jeg skal hen have en times selskab med Rikke."


Daniella Bjerring, sangelev"Rikke Duelund giver den besvegne Svetlana smuk og desperat stemme og kan godt bide skeer med den topprofessionelle Kershaw i den berømte duet ”I know him so well”."


B.T., om musicalen ”Chess”"Og den talentfulde Rikke Duelund gør sig stærkt bemærket som stormesterens stille hustru Svetlana"


Jyllands Posten, om musicalen ”Chess”"Rikke Duelunds sangtalent var tydeligt. Især i rollen som Liva Weel foldede hun sin smukke stemme ud, og højdepunktet kom nok, da hun sang den meget kendte vise, ”Man binder os på mund og hånd”, som PH skrev midt under den tyske besættelse i 1940. som tilskuer fik man helt gåsehud af bare behag"


Bjerringbro Avis, om ”SMÆKKYS – PH i tide og utide”"Rikke Duelund rullede sig ud som PH’s kvinder. Hun fyldte alle kvinderollerne fra moderen Agnes Henningsen over Liva Weel til PH’s skiftende ægtefæller. Rikke Duelund var stærkest i sit foredrag af de klassiske viser, som PH skrev til Liva Weel. Med sin fremragende musicalskoling lagde hun nye alen til de viser, som Liva selv udødeliggjorde…"


Hadsten Avisen, om ”SMÆKKYS – PH i tide og utide”"Rikke Duelund klarer med sit humør, præcision og ikke mindst ved sin eminente tilstedeværelse at give nye fortolkninger af viser, som man troede var Marlene Dietrich, Edith Piaf og Liva Weels domæne… Hun trak på en eminent fornemmelse for publikums reaktioner... Publikum kvitterede med stående klapsalver og adskillige fremkaldelser."


Hadsten Avisen, om ”Kabaret Nu og Da”"Dette lille shows overraskelse var dog trediemanden, sangerinden Rikke Duelund. Hun demonstrerede at hun ... også mestrer visens kunst. Med en flot stemme og fin fortolkning sang hun Edith Piaf-sange og Brecht-viser på originalsprogene. Hun burde faktisk engang lave sit eget show med visesang."


Århus Stiftstidende, om "Cabaret på Glazzhuset""Rikke Duelund har en god stemme med en klar og tydelig tekstudtale, og hun evner at variere sit udtryk i overensstemmelse med de skiftende stemninger i teksterne. Fra frydefuld glæde i sangen ”Det er godt”, en ode til kærligheden, vinen, sangen og glæden, til den knugende sorg i ”Din sorg har lange skygger”. "


Jyllands Posten, om cd’en "Den tynde hud"